ميثاق مسولان اسکواش با شهداي مدافع حرم
علي فتوره چي عضو هئيت رئيسه فدراسيون به همراه حسام ايوبي مشاور اقتصادي رييس فدراسيون و اشکان ابراهيمي مسول کميته اقتصادي و دبير کميته پدل روز پنج شنبه با حضور بر مزار شهداي مدافع حرم با آنان تجديد ميثاق کردند.
فتوره چي خطاب به مسول روابط عمومي فدراسيون گفت: شهادت از برترين واژه هاي فرهنگ اسلامي و از مقدّس ترين مفاهيم معارف الهي است. شهادت اوج کمال انسان است. شهيد چون شمع مي سوزد و با نور خويش، ظلمات و تاريکي هاي زندگاني بشر را روشن مي کند و راه رشد و سلامت و سعادت جامعه انساني را صاف و هموار مي سازد. شهدا توانستند، آمده ايم تا ما هم بتوانيم در سنگر مقدس ورزش و با تلاش و تقويت و ايجاد زير ساخت هاي ورزشي به خصوص ورزش پدل، قدم در راه شهدا و اهتزاز پرچم کشور عزيزمان بگذاريم.
در ادامه ابراهيمي بيان نمود: شهادت که نتيجه سلامت روان، روحيه شجاعت و انتخاب آگاهانه است، مقاومت و پويايي جامعه را به دنبال دارد، چرا که ريشه در قدرت، قوت، صبر، استقامت، مبارزه با کفر، انسجام، آخرت خواهي و ظرفيت بالا دارد و اين عوامل در مجموع، مقاومت جامعه را بالا برده و اجتماعي را متحرک و پويا و سازنده مي سازد. شهيدان، مقاومت و پويايي جامعه را تضمين مي نمايند و به جامعه ظرفيت روحي مي بخشند و ضعف و سستي را از بين مي برند و هر جامعه اي که افراد آن اين گونه باشند، مشمول رحمت و نصرت خداوند هستند، و ديگر شکست نخواهند خورد که: «ان ينصرکم اللّه فلا غالب لکم؛ اگر خدا ياريتان کرد، ديگر کسي بر شما غلبه نمي کند.» و ما زا خداوند منان خواستاريم در جبهه ورزش ياريمان نمايد تا با غلبه بر حريفان و مشکلات اقتصادي موجود گامي قوي در راستاي تجلي ورزش اسکواش و راکتبال و پدل بر داريم.
ايوبي خاطر نشان کرد: شهادت مکتب سازنده اي است که شگرف ترين اثرات و خلل ناپذيرترين واکنش هاي نسل هاي بهم پيچيده تاريخ را داراست. از آنجا که شهيد براي خدا و در راه خدا، هستي خود را براي نجات و سعادت جامعه فدا مي نمايد، هر چند پاداش اصلي خود را از خداوند دريافت مي کند، اما بنابر حکم عقل، جامعه نيز به لحاظ حقي که شهيد بر گردن آنان دارد. مديون شهيد است و بايد با تمام وجود دَين خود را در قبال شهيد ايفاء نمايد.
زنده نگهداشتن ياد و نام شهيد و بزرگداشت زمان و مکان شهادت و مدفن و الگوسازي از شخصيت و سيرة زندگي و حماسة ايثارگرانة شهيد، بخشي از وظائف جامعه نسبت به شهيد مي باشد.