کرم پور : اولين اردوي منتخبين استعداديابي سنين کمتر 9 و 11 سال پسران و دختران ايران با کيفيت خوبي در حال برگزاري است
رييس کميته استعداديابي فدراسيون اسکواش برگزاري اولين اردوي كمتر 9 و 11 سال را با کيفيت و پر شور و هيجان قلمداد کرد.
مستانه کرم پور در گفت و گو با روابط عمومی فدراسیون و در خصوص برگزاری اولین اردو استعدادیابی سنين كمتر 9 و 11 سال گفت: اولین جلسه اردو منتخبين استعدادیابی، 9 تا 11 صبح دیروز با حضور 8 بازیکن کمتر از 9 و 11 سال و 4 مربی آغاز شد که بچه ها بسیار خوب ظاهر شدند و همان طور که انتظار می رفت بازخورهاي خوبی را از این کودکان شاهد بودیم.
وی در ادامه اظهار داشت:به دلیل اینکه این بچه ها سن زیادی ندارند تصمیم گرفتیم در کنار تمریناتی که زیاد دشوار طراحی نشده اند برنامه های سرگرمی از جمله مسابقات نقاشی و مسابقه های دیگر را برگزار کنیم تا این استعداد های اسکواش با شور و هیجان بیشتری به تمرینات خود ادامه دهند.
کرمپور در رابطه با سطح فنی بازیکنان گفت:در هر صورت این بچه ها قهرمان های رده ی سنی كمتر از 9 و 11 سال هستند و از لحاظ فنی به خصوص كمتر از 11 ساله ها قابل قبول می باشند ولی با تمرینات بیشتر و کار کردن بر روی این استعداد ها سطح فنی آنها را بالا تر می بریم تا برای مسابقات آتی جونیور آماده شوند شايان ذكر است در دوره اول مسوليت سليماني رييس فدراسيون كشورمان نهضت استعداديابي در اسكواش كشور كليد خورد كه امسال و سال های پس از آن تمركز فدراسيون بر استعدادپروري است.