سجاد زارعيان باتمام قوا در مقابل هندوستان قهرمان ظاهر شد
به گزارش سايت رسمي فدراسيون اسكواش، تيم ملي جوانان در حالي مغلوب هندوستان شد كه بازي اول را فرزان حبيب پور واگذار كرد . بازي دوم بازي زارعيان بود كه با كوش كومار نايب قهرمان اسيا و نفر سوم جهان نبردي تماشايي داشت.
سجاد ٢-١ جلو بود و سپس ٢-٢ شد و در گيم اخر در حالي كه همه چيز مساوي بود و امتياز ٧-٧ بود، كومار باتجربه و مدعي عنوان قهرماني شروع به اعتراض به داور و فرياد كشيدن به داور كرد و در حاليكه وسط رالي بازي در جريان بود كه طبق قوانين بلافاصله استروك به نفع حريف يعني زارعيان بود اما داور اينكار را نكرد و دعواي شديدي به راه افتاد كه ! نهايتا زارعيان در عين شايستگي بازي را ٣-٢ خيلي نزديك در گيم اخر باخت كه در صورت برد زارعيان ايران نخستين مدال قهرماني جوانان آسيا را سه سال زودتر از چشم انداز ترسيمي خود كسب مي كرد. چون نفر سوم هند را عليرضا شاملي مي توانست شكست دهد و نتيجه تيمي دو به يك به نفع فرزندان ايران مي شد.
بعد از بازي سرمربي و سرپرست ايران شديدا نسبت به قضاوت مغرضانه داور اعتراض كردند واز طريق فدراسيون ايران شكوائيه اي بصورت رسمي به فدراسيون اسيا ارسال مي شود.
بهرحال غيرت ايراني اينبار توسط سجادزارعيان به نمايش گذاشته شد.